Samstag, 8. November 2014

Supa de pui - Mancarea de duminica

Ingrediente:

- 1 Pui intreg de casa (Bio)
- 1 Ceapa mare alba

- 4 Morcovi
- 2 radacini de Patrunjel
- 1 Bucata de telina radacina
- 1 bucatica de ardei rosu
- 1 buchet Patrunjel verde 
- taitei de casa







Preparare:

Carnea se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Se spumeaza si se lasa sa fiarba in jur de 40 minute, dupa care se pune ceapa curata de coaja, morcovi si patrunjei se curata si se cresteaza in capat, telina se curata de coaja si se adauga la supa.
Se lasa o ora la foc mic sa fiarba.
Se scot legumele dupa care se fierbe 5 min cu un pumn taitei de casa.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde.
Pofta buna.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen